28mrt2024

Waarom kiezen voor het merk Daikin?

Daikin staat bekend om zijn hoogwaardige en energiezuinige airconditioning systemen. Ze bieden een breed scala aan van producten voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

Zekerheid in technologie en kwaliteit, dat is wat u krijgt wanneer u kiest voor Daikin. De toestellen van Daikin zijn niet alleen energiezuinig, maar ook opvallend stil. Met Daikin krijgt u waar voor uw geld. Als marktleider in België is Daikin toonaangevend op het gebied van airconditioning. Wanneer u voor Daikin kiest, kunt u erop vertrouwen dat alles van offerte tot de naservice perfect in orde is.

Wanneer je besluit een airco te plaatsen, is het van cruciaal belang om te kiezen voor een merk waarvan je er bijna zeker van kan zijn dat het de levensduur van de airco zal ondersteunen. In de snel veranderende markt van airconditioning kunnen merken komen en gaan, met verschillende fabrieken die airco's produceren voor diverse fabrikanten. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een betrouwbaar merk. Bij Daikin wordt zowel de productie van de toestellen als de wisselstukken centraal beheerd, waardoor we zelfs op lange termijn nog steeds kunnen rekenen op de beschikbaarheid van wisselstukken voor het toestel.

Kan ik een Daikin zelf plaatsen?

Een Daikin airco kan, net als elk ander merk, grotendeels zelf worden geïnstalleerd, tot wel 80%. De overige 20% moet echter altijd worden uitgevoerd door een gecertificeerde technicus, dit om fouten te voorkomen en om mogelijke ongevallen met het koudemiddel te vermijden.

Het koudemiddel dat in een airco-installatie wordt gebruikt, kan gevaarlijk zijn bij contact met de blote huid en moet daarom met de nodige zorg worden behandeld tijdens de installatie.

Het gedeelte dat je zelf kunt doen, omvat onder andere het plaatsen van de bodemplaat van de airco, het boren van de benodigde gaten, het monteren van de kabelgoten en muurbeugels, en het leggen van de geïsoleerde koelleidingen.

Deze installatie mogelijkheid wordt meer uitgelegd in het blog bericht "Zelfbouw airconditioning: jouw stappenplan van offerte tot de opstart."

Hoe kan airco-kopen.be je hierbij helpen?

Onze website www.airco-kopen.be is een onderdeel van Vosco Cooling Bv, een toonaangevend installatiebedrijf gevestigd in Brecht, dat gespecialiseerd is in het ondersteunen van zelfplaatsing of samenplaatsing van airco-systemen.

Ons team bestaat uit gecertificeerde installateurs en een administratieve duizendpoot, die ervoor zorgt dat er een duidelijke communicatie is tussen klant en installateur gedurende het hele proces.

Indien u interesse heeft in een mogelijke samenwerking, komen wij graag bij u langs voor een informatief gesprek. Tijdens dit gesprek zullen we alle mogelijkheden doornemen en een gepaste prijsofferte opstellen. Het uitvoeren van werken in samenwerking met uw installateur gebeurt altijd op regiebasis, waarbij geldt: hoe meer u meewerkt, hoe meer u bespaart!

We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en hen te ondersteunen bij het realiseren van hun airco-installatie.

Zelfplaatsing van een Daikin airco. Ontdek het hier!

Geplaatst in Een daikin airco kopen? Prijslijst 2024!, Zelfbouw op 28/03/2024

Contact
Zelfplaatsing van een Daikin airco. Ontdek het hier!

Over Philippe Vos

Contact

Bekijk ook

Andere artikels in de categorie: