01dec2021

Voorwaarden van de Early Bird actie van Daikin 2022!

De cashback 2022 van Daikin is geldig voor installaties opgestart door een erkende installateur tussen 10/01/2022 en 31/03/2022 en dit zolang de voorraad strekt. 

Afspraak plannen!


In dit bericht ga ik jullie wat meer vertellen over:

  • Kortingen / actie.
  • Wie dient de aanvraag in te dienen?
  • Handleiding in dienen van de Cashback.

Kortingen/actie:

 

Op de 2- poort buitenunits is er een cashback voorzien van 100€

2-poort buitenunits


Op de 3-poort buitenunits is er een cashback voorzien van 150€

3-poort buitenunits


Op de 4-poort buitenunits is er een cashback voorzien van 200€

4-poort buitenunits


Op de 5-poort buitenunits is er een cashback voorzien van 250€

5-poort buitenunits

 

Wie dient de aanvraag in te dienen?

Om van de terugbetaling te kunnen genieten, dient de eindklant zelf de aanvraag in via zijn persoonlijk stand by me account. Indien een andere persoonof installateur de aanvraag indient zal deze worden beschouwd als ongeldig. De Cashback wordt dus enkel uitbetaald aan de eindklant, nooit aan een derde persoon of de installateur. 

Deze cashback is enkel geldig voor de officiële Daikin multi-combinaties gepubliceerd door Daikin. Voor alle niet-officiële combinaties zal de registratie op Stand By Me website en de cashback geweigerd worden. We wensen u er attent op te maken dat Daikin toestellen enkel verkocht worden via installateurs.

Daikin toestellen die online aangeboden worden of die door de installateur niet rechtstreeks bij Daikin Belux zijn aangekocht, komen niet in aanmerking voor de cashback Early Bird 2022.

Klachten of claims met betrekking tot deze actie dienen vóór 15/04/2022 ingediend te zijn. Na deze datum is de actie definitief afgesloten en worden er geen cashbacks meer uitbetaald, zelfs indien deze nog voldoen aan de voorwaarden van de actie Early Bird 2022.


Handleiding in dienen van de Cashback.

De handleiding van de registratie kan u terugvinden in de Handleiding cashback.pdf

Afspraak plannen voor een gratis offertebezoek.

Door gebruik te maken van onze online agenda kan je vanaf nu ook zelf je offertebezoek inplannen wanneer het u best past. Neem eens een kijkje op onze agenda en maak gerust eens een afspraak voor wat meer informatie/offerte.

Afspraak inplannen!


Bekijk ook

Andere artikels in de categorie: