Uw airco installateur uit de regio Aarschot!

Kentec uit Aarschot is je expert als het gaat over het installeren, onderhouden en repareren van airco’s. Voor zowel bedrijven als particulieren in en rondom Aarschot staan ze garant voor een heldere communicatie met aandacht voor detail. Je kunt gemakkelijk online een afspraak inplannen met eigenaar Kenny, of contact opnemen via het contactformulier. Na een goede inspectie op locatie stelt hij vervolgens een gepast offerte op.

De firma Kentec uit Aarschot is een jong bedrijf opgericht in 2021 dat zich wil specialiseren in de HVACR sector. HVACR staat kort voor:

  • Heating: Het plaatsen en indienststelling van warmtepompsystemen als verwarming. Een warmtepompsysteem wordt voornamelijk in nieuwbouw geplaatst of oudere woning die gerenoveerd worden met de nadruk op isoleren.
  • Ventilation: Wanneer we woningen beter gaan isoleren is het belangrijk dat we ook rekening houden met voldoende ventilatie. De woning ventileren zorgt voor een gezonder binnenklimaat en voorkomt zaken zoals schimmels ed. Ook hier kan Kentec van dienst zijn.
  • Airconditioning: Het plaatsen van airconditioning kan een duurzame oplossing zijn voor de woning te verwarmen en uiteraard te koelen. De zomers in Belgie worden steeds warmer en het voorzien van airco kan dus een enorme comfort verhoging zijn voor uw woning.
  • Refrigeration: Voor het plaatsen van commerciële koelingen kan je bij Kentec terecht. Dit zijn zowel koel- en vriescellen, koeltogen, ijsblokjesmachines, enz...

Graag komen wij vrijblijvend langs om een offerte op maat te maken! 

Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen
  • Commerciële koelingen
  • Ventilatie

Het Kentec - Aarschot team

Kenny Schellens

Zaakvoerder

Erik Van Genechten

Onderaannemer

Enkele recente werken

Kentec - Aarschot is gevestigd in Aarschot, en bedient enkel klanten in Provincie Limburg & Provincie Vlaams-Brabant.

35 Leuvenseweg, 3202 Aarschot

Contactformulier

Contacteer Kentec - Aarschot


Nu afspraak maken
Beste aankoop van het afgelopen jaar! Kentec heeft op voorhand goede informatie gegeven, en mee gedacht over het juiste toestel. Zo dat we het juiste toestel hadden voor de juiste kamer! Proper werk! goede aflevering! Na plaatsing goede en duidelijke uitleg over de werking van het toestel en de App!! zelfs de na-service is in orde! achteraf nog enkele vragen over het onderhoud deze werden duidelijk en vriendelijk nogmaals uitgelegd! Goede stielman die weet waar hij mee bezig is!
Dries Baens
3 maanden geleden
Perfecte plaatsing van airco Daikin emura en vloermodel. Top!!
Bruno Mattheus
een maand geleden
Kentec plaatse drie airco's in onze woonkamer en slaapkamers. De werken gebeurden op tijd en zeer proper. De airco's werken na drie jaar nog steeds fantastisch. Kentec geeft goede informatie, zowel op voorhand als na de plaatsing. We worden bijvoorbeeld op de hoogte gehouden van wanneer er nood is aan onderhoud. Absolute aanrader!
Jasper Van Lommel
3 maanden geleden
Zeer tevreden van de airco die bij ons thuis werd geplaatst. Op voorhand kregen we voldoende advies en informatie. De plaatsing zelf gebeurde vlot en er werd proper gewerkt. Een echte aanrader!
Kristof Puttemans
2 maanden geleden
Vanaf het eerste contact was er telkens een zeer duidelijke en goede communicatie inclusief het beantwoorden van vragen ivm toestellen en dergelijke. Goede en zeer snelle opvolging met duidelijke uitleg. Ook de plaatsing is correct en op de afgesproken datum gebeurd. Zeer tevreden tot nu toe 😀
Marc Heylen
2 maanden geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie