Uw airco installateur uit Rijkevorsel!

Karel Technics uit Rijkevorsel is uw partner voor het plaatsen van een airconditioning.

Je kan bij ons terecht voor het plaatsen, onderhouden, en herstellen van uw airconditioning systemen, Wij zijn een startende onderneming en willen graag uw expert worden in op vlak van airconditioning en warmtepompsystemen. 

Onze firma is gevestigd in Rijkevorsel en wij werken in de ruime regio rond Rijkevorsel. Indien u graag met ons wil samenwerken kan je ons contacteren via ons contactformulier met de vraag voor een plaatsbezoek, ter plaatsen kijken we welke oplossing het best voor u past en overlopen we de verschillende modellen van toestellen. Wij werken met het merk Daikin en zoals je op de website al kan zien zijn er meerdere modellen van binnenunits. 

Graag zien wij jullie reactie tegemoet en komen we graag op plaatsbezoek.

Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen

Het Karel Technics team

Karel de Meester

Zaakvoerder

Enkele recente werken

Karel Technics is gevestigd in Rijkevorsel, en bedient enkel klanten in Provincie Antwerpen.

1 Vrouwkensblok, 2310 Rijkevorsel

Contactformulier

Contacteer Karel Technics

Een zeker aan te raden installateur! Vooraf een duidelijke bespreking over hoe en waar alles geïnstalleerd zal worden volgens mijn persoonlijke situatie. Kreeg onmiddellijk een duidelijke offerte met eerlijke prijs. Is zeer correct in zijn afspraken. Heeft de installatie professioneel geplaatst van begin tot einde. Top afwerking zowel binnen als buiten. Ook goede uitleg over de bediening van het toestel. Bedankt Karel!
Hilde Debaecke
4 weken geleden
Karel is een toffe jonge ondernemer. Hij levert goed en proper werk en neemt zijn job serieus. Hij betrekt de eigenaars erbij zodat iedereen tevreden is.
Nadia Goethals
een maand geleden
Karel Technics heeft zeer goed werk geleverd: realistische prijzen, timing en goede afspraken hebben geresulteerd in praktische, verzorgde en nette installatie. Zeer tevreden.
mennovdp
6 maanden geleden
Paar weken geleden een airco laten plaatsen. Neemt tijd om plannen op voorhand duidelijk te bespreken waar aircotoestellen zullen geïnstalleerd worden. Bij de installatie zelf werd alles netjes opgekuist en werd de werking van het toestel toegelicht.
Bart Van Velthoven
5 maanden geleden
Karel is een man van zijn woord, van offerte tot plaatsing alles was doorgesproken en verklaard. Na ieder werk werd er netjes gereinigd zodat wij enkel minimale last ondervonden van het plaatsen van 6 toestellen. Bij de indienststelling kregen we vakkundige uitleg mbt het gebruik. Een aanrader voor iemand die een specialist zoekt in de wijde omgeving van Rijkevorsel.
Arthur Hoegaerts
9 maanden geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie