Uw airco installateur uit Rijkevorsel!

Karel Technics uit Rijkevorsel is uw partner voor het plaatsen van een airconditioning.

Je kan bij ons terecht voor het plaatsen, onderhouden, en herstellen van uw airconditioning systemen, Wij zijn een startende onderneming en willen graag uw expert worden in op vlak van airconditioning en warmtepompsystemen. 

Onze firma is gevestigd in Rijkevorsel en wij werken in de ruime regio rond Rijkevorsel. Indien u graag met ons wil samenwerken kan je ons contacteren via ons contactformulier met de vraag voor een plaatsbezoek, ter plaatsen kijken we welke oplossing het best voor u past en overlopen we de verschillende modellen van toestellen. Wij werken met het merk Daikin en zoals je op de website al kan zien zijn er meerdere modellen van binnenunits. 

Graag zien wij jullie reactie tegemoet en komen we graag op plaatsbezoek.

Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen

Het Karel Technics - Rijkevorsel team

Karel de Meester

Zaakvoerder

Enkele recente werken

Karel Technics - Rijkevorsel is gevestigd in Rijkevorsel, en bedient enkel klanten in Provincie Antwerpen.

1 Vrouwkensblok, 2310 Rijkevorsel

Contactformulier

Contacteer Karel Technics - Rijkevorsel

Karel is een top vakman! Eerlijk, leuk overleg, zoekt samen naar de beste oplossing, correcte prijs. What more do you want? Karel is your man :)
Jeroen De Pessemier
in de afgelopen week
Zeer tevreden van het geleverde werk! Je merkt dat Karel op een professionele manier tewerk gaat met het oog op kwaliteit. Vlotte plaatsing en aan een correcte prijs. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
Sam Braem
een maand geleden
Karel is fijn om mee samen te werken. Communicatie loopt goed en hij werkt alles netjes af. Bij problemen staat hij meteen klaar om dit op te lossen. Correcte prijs volgens afspraken en offerte Wij bevelen hem zeker aan !
Christel Van Looy
2 maanden geleden
Karel is als jonge ondernemer een man waar men mee in zee kan gaan. Perfect uitgevoerde afspraken, tot in de puntjes afgewerkte installatie zowel elektrisch als hydraulisch en goede prijzen. Meer dan tevreden!!
Frans Van Deun
3 maanden geleden
Wat zijn we blij met onze nieuwe airco in de slaapkamer zeker met deze tropische temperaturen. Correcte afspraken , scherpe prijzen en professionele plaatsing . Wij zouden Karel zeker aanbevelen .
Myriam Noterman
3 maanden geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie