Uw airco installateur uit Nijlen!

To-do uit Nijlen is uw vaste partner voor het plaatsen van airconditioning. Als u contact opneemt met onze firma komen wij graag langs om een offerte op te maken voor het plaatsen van airconditioning in uw woning of bij u op bureel. 

Naast het plaatsen van airco kan u ook bij ons terecht voor een herstelling of onderhoud op uw installatie.

Tom komt als zaakvoerder altijd eerst langs voor het offertebezoek en om te bekijken wat er allemaal mogelijk is. Nadien volgt een er een gepersonaliseerde offerte op maat van uw wensen. 

Na de eventuele goedkeuring volgt er een zorgvuldige plaatsing van uw airco-systeem en wordt en een correcte uitleg gegeven over het gekozen systeem.

Indien u interesse heeft in een vrijblijvende offerte van To-do uit Nijlen neem dan zeker contact op voor een plaatsbezoek.

Tom Dingenen - Zaakvoerder To-do BV

Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen

Het To-do bvba - Nijlen team

Tom Dingenen

Zaakvoerder

To-do bvba - Nijlen is gevestigd in Nijlen, en bedient enkel klanten in Provincie Antwerpen.

25 Kerkevelden, 2560 Nijlen

Tom heeft enkele weken geleden een airco geïnstalleerd in onze praktijk ruimte. We waren vooral verrast van de snelheid waarmee alles werd uitgevoerd. Enkele dagen na onze vraag stond hij al klaar met zijn voorstel dat zeer competitief was. Op de afgesproken datum was hij effectief ter plaatse (wat je in die sector niet van iedereen kan zeggen), en zonder ook maar één stofje achter te laten was 2 uur later de klus geklaard. Top service, super sympathiek, goede ervaring.
stefaan maes
10 maanden geleden
Topfirma, Op deze heren kunt ge echt rekenen. Ze helpen u uit de nood en gaan ver voor hun klanten!
Yannick Dons
een maand geleden
Ondertussen werken we al een tijd samen met Tom en zijn team. Elke keer wanneer we ondersteuning nodig hebben dan is het opgelost voor we het deftig opgemerkt hebben. Of het nu gaat over een kapotte schakelaar, een Coax-kabel die gelegd moet worden, onderhoud en herstellingen aan onze airco's. Je kan op beide oren slapen met Tom als contact. Bedankt, Tom en Team!
Indy Vanbeveren
10 maanden geleden
Tom levert al jaren top-service bij depannages aan oudere toestellen, die niet door hem geplaatst zijn. Dit vind ik al ongelooflijk. We hebben nu gekozen voor een nieuwe koelcel. Deze werd snel geleverd en geplaatst. Tom heeft dit zeer vakkundig en proper afgewerkt. Dus wij hebben enkel lof over deze firma. Bedankt Tom.
Christel Collard
10 maanden geleden
Toffe correcte mensen, goede offerte. komt zijn afspraken na. Geen loze woorden maar kwaliteitsvolle oplossingen. Proper gewerkt. kortom zeker een aanrader.
Stefaan r
4 maanden geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie