Uw airco installateur uit Heist-op-den-Berg!

Bent u op zoek naar een professionele airconditioning of warmtepompoplossing in de regio Heist-op-den-Berg? Dan bent u bij Technico Services aan het juiste adres! Als expert in airco en warmtepompen kan u bij ons altijd terecht voor een grondige analyse van uw situatie en perspectief, en werken wij steeds met A-merken. Dankzij onze deskundigheid, kwaliteit en precisiewerk kunnen we steeds gegarandeerd een prolongatie bekomen van de levensduur van de installaties. Maak vandaag nog een afspraak door online contact op te nemen met onze zaakvoerder Nico Swerts!

Wilt u graag met ons samenwerken bij het aankopen van een airconditioning? Aarzel dan niet en neem contact op via het contactformulier!

Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen
  • Ventilatie

Het Technico Services Bv. team

Nico Swerts

Zaakvoerder / Installateur

Enkele recente werken

Technico Services Bv. is gevestigd in Heist-op-den-Berg, en bedient enkel klanten in Provincie Antwerpen.

26 Schriekstraat, 2223 Heist-op-den-Berg

Contactformulier

Contacteer Technico Services Bv.

Ik heb 4 offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven en uiteindelijk voor Technico Services gekozen. Ze leveren professioneel werk, denken mee naar oplossingen, zijn vriendelijk, installeren gekende kwaliteitsmerken en komen afspraken na. Ik zal ze aanraden als anderen een Airco oplossing zoeken.
Rory Young
5 maanden geleden
Installatie van 3 buitenunits met in totaal 6 binnenunits van lucht/lucht warmtepompen laten uitvoeren door dit top bedrijf. Installatie vond netjes plaats op de geplannede datums, ondanks wat onvoorziene omstandigheden (oud huis...) toch netjes op tijd en binnen budget afgerond. Super service!
Alex Goris
3 maanden geleden
Super service! Denkt mee na om de beste oplossing te vinden. Top kerel. Iemand met verstand van zaken.
Tim Van Dingenen
een jaar geleden
Prima service,, we kregen de nodige info betreffende het product, mooie afwerking, werkt volgens de gemaakte afspraken.
Marie-Paul Bergen
een maand geleden
2 lucht/lucht warmtepompen laten installeren door de mensen van Technico. Correcte prijs, correcte installatie en een aangename samenwerking. merci Nico!
Jan De Coster
5 maanden geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie