Uw airco installateur uit Deurne!

Cool & Heat Solutions uit Deurne is een uitstekende partner voor het plaatsen van airconditioning systemen.

Dirk staat in de firma garant als zowel zaakvoerder als uitvoerende kracht. Al jaren plaatsen wij airconditioning systemen en zijn wij steeds mee met de nieuwigheden op de markt.

Buiten het kopen van een airconditioning kan u steeds rekenen op een vlotte service indien er eens iets zou mislopen. Door de jaren ervaring zijn de problemen dan ook snel weer opgelost.

Met een goede prijs / kwaliteitsverhouding toe te passen zoeken wij steeds mee naar wat de beste oplossing is voor iedere klant. 

Wil je graag eens een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van airconditioning? Aarzel dan niet en neem contact op met onze firma.

Cool & Heat Solutions is opgestart in 2010.

Tot Snel!


Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen

Enkele recente werken

Cool and Heat Solutions is gevestigd in Antwerpen, en bedient enkel klanten in Provincie Antwerpen.

85 Confortalei, 2100 Antwerpen

Contactformulier

Contacteer Cool and Heat Solutions

VAKMAN tot en met 👍 Werkt alles nauwkeurig af! Zeer betrouwbaar en oneindige kennis in z’n vakgebied. Je hoeft nergens anders te zoeken als je kwaliteit wil voor een juiste prijs! Wacht niet en bel Dirk van Cool & heat solutions 👍 Al de vierde airco die hij mocht plaatsen
swa verzelen
een week geleden
Bij deze man moet je zijn voor vakkundige kwaliteit, zeer goede kennis van zijn vak, komt zijn afspraken na, alles netjes afgewerkt en mooi opgeruimd👌
Timothy Van der Avert
een maand geleden
Deze 'stiel'man is als een witte raaf... Zeer zeldzaam! Perfecte berekening van de vereiste capaciteit, perfecte installatie en afwerking! Correcte opvolging.
Carine Vanderwegen
3 jaar geleden
Een vakman zoals je ze nog weinig tegenkomt. Doet zijn job met passie, dat merk je. Alles netjes afgewerkt, het huis proper achtergelaten en levert zeer goede nazorg.
Gunter DB
6 jaar geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie