Uw airco installateur uit Brecht!

Vosco Cooling uit Brecht is uw partner voor het plaatsen van een airconditioning.

Buiten het kopen van een airconditioning kan u ook bij ons terecht voor het jaarlijks onderhoud van u installatie. Indien u kiest voor een plaatsing of jaarlijks onderhoud komen wij ook voor herstellingen bij u langs. Wij zijn namelijk van het principe dat wanneer u uw installatie degelijk laat onderhouden dat u weinig of geen herstellingen zal tegenkomen.

Verder is er steeds een vaste garantieperiode van 2jaar die verlengt kan worden tot 3jaar bij het nemen van een onderhoudscontract, op deze manier weten wij dat de installatie verzorgt wordt en problemen worden vermeden.

Wanneer u kiest voor Vosco Cooling uit Brecht dan kiest u een Daikin dealer met een hart voor de zaak. Philippe of Kurt komen bij u langs voor de opmaak van een offerte die ter plaatsen wordt opgemaakt. Na de offerte kom je bij Tamara terecht die netjes zorgt voor een voorschot factuur, bestellingen, plaatsingsdatum afspreken, ed. 

Na de installatie van uw airco wordt er een eindfactuur opgemaakt en de vraag voor het schrijven van een google review, hierdoor kunnen nieuwe klanten meer vertrouwen krijgen in onze werking. U helpt ons er dan ook zeer mee door het schrijven van een review. 

Vosco Cooling is in 2013 opgestart en is intussen doorgegroeid tot een kleine onderneming. Wij plaatsen airconditioning systemen in de ruime regio Brecht/ Sint-Job.

Wil je graag met ons samenwerken bij het aankopen van een airconditioning aarzel dan niet en maak eenvoudig een afspraak online!

Tot binnenkort  👋

Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen

Het Vosco Cooling bv - Brecht team

Philippe Vos

Zaakvoerder, technieker

Tamara Van Jole

Administratie

Kurt Mannens

Zaakvoerder, technieker

Enkele recente werken

Vosco Cooling bv - Brecht is gevestigd in Brecht, en bedient enkel klanten in Provincie Antwerpen.

29 Kromvenlaan, 2960 Brecht

Contactformulier

Contacteer Vosco Cooling bv - Brecht


Nu afspraak maken
Deze zomer 2 airco toestellen laten plaatsen door Vosco Cooling. De firma werd mij aangeraden door een werk collega, die op zijn beurt Vosco aangeraden kreeg van een buurman. Zeer aangename, professionele en stipte firma om mee te werken. Beide toestellen op maat van de woning geplaatst en afgesteld. Beide zijn via een wifi-module vanop afstand te bedienen. Hopelijk hebben we er jaren plezier van. De firma is zeker een aanrader!
Joris Eggermont
2 maanden geleden
Deze week onze airco laten installeren ( ook aangekocht ) door Vosco . Kurt en Piet zijn deze komen installeren. Alles zeer netjes gedaan . Uitleg over toestel was uitgebreid . Bij de offerte hadden we reeds een goed gevoel . Die persoon was allesbehalve opdringerig, wilde niet , zoals zovelen , de duurdere aansmeren . Wij vermoeden dat prijs kwaliteit ok is maar dat zullen we pas in de toekomst moeten ondervinden . Al bij al een zeer positieve ervaring en wanneer we zouden beslissen om er ergens nog 1 te hangen , gaan we zeker terug naar hen .
Filip Smits
een jaar geleden
Onze airco was aan vervanging toe. Na opzoekingen Vosco Cooling gevonden en na een goed en duidelijk gesprek met Kurt besloten we om een nieuwe installatie te laten plaatsen. We zijn dan ook super tevreden met de plaatsing van de nieuwe installatie met 1 buitenunit en 3 binnenunits, nu is alles perfect afgewerkt, een groot verschil met de vorige... Deze mannen kennen echt wel hun vak. Bedankt Philippe & Kurt!
Clement Reel-terrijn
een jaar geleden
Goed advies bij aanvraag van offerte. Zeer netjes te werk gegaan bij installatie. Telkens een vriendelijk en aangenaam contact , zowel persoonlijk als via mail.
Dirk Ory
3 weken geleden
Heb recent beslist om een airco te laten plaatsen wat je dan toch in vertrouwen wilt laten doen, na een paar offertes bij de firma Vosco cooling terechtgekomen en kan deze enkel aanbevelen correcte afspraken propere installatie en vriendelijke mensen wat wil een mens meer. Chapeau doe zo verder !
Sven Baele
2 maanden geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie