Uw airco installateur uit Brecht!

Vosco Cooling uit Brecht is uw partner voor het plaatsen van een airconditioning.

Buiten het kopen van een airconditioning kan u ook bij ons terecht voor het jaarlijks onderhoud van u installatie. Indien u kiest voor een plaatsing of jaarlijks onderhoud komen wij ook voor herstellingen bij u langs. Wij zijn namelijk van het principe dat wanneer u uw installatie degelijk laat onderhouden dat u weinig of geen herstellingen zal tegenkomen.

Verder is er steeds een vaste garantieperiode van 2jaar die verlengt kan worden tot 3jaar bij het nemen van een onderhoudscontract, op deze manier weten wij dat de installatie verzorgt wordt en problemen worden vermeden.

Wanneer u kiest voor Vosco Cooling uit Brecht dan kiest u een Daikin dealer met een hart voor de zaak. Philippe of Kurt komen bij u langs voor de opmaak van een offerte die ter plaatsen wordt opgemaakt. Na de offerte kom je bij Tamara terecht die netjes zorgt voor een voorschot factuur, bestellingen, plaatsingsdatum afspreken, ed. 

Na de installatie van uw airco wordt er een eindfactuur opgemaakt en de vraag voor het schrijven van een google review, hierdoor kunnen nieuwe klanten meer vertrouwen krijgen in onze werking. U helpt ons er dan ook zeer mee door het schrijven van een review. 

Vosco Cooling is in 2013 opgestart en is intussen doorgegroeid tot een kleine onderneming. Wij plaatsen airconditioning systemen in de ruime regio Brecht/ Sint-Job.

Wil je graag met ons samenwerken bij het aankopen van een airconditioning aarzel dan niet en maak eenvoudig een afspraak online!

Tot binnenkort  đŸ‘‹

Wegens overvolle planning kunnen we voorlopig helaas geen offertebezoeken meer aanbieden. Voor info of een offertebezoek met plaatsing na de zomer mag u ons rechtstreeks contacteren via het contactformulier. Alvast dank voor uw begrip.

Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen

Het Vosco Cooling bv team

Philippe Vos

Zaakvoerder, technieker

Tamara Van Jole

Administratie

Kurt Mannens

Zaakvoerder, technieker

Enkele recente werken

Vosco Cooling bv is gevestigd in Brecht, en bedient enkel klanten in Provincie Antwerpen.

29 Kromvenlaan, 2960 Brecht

Contactformulier

Contacteer Vosco Cooling bv

Deze week onze airco laten installeren ( ook aangekocht ) door Vosco . Kurt en Piet zijn deze komen installeren. Alles zeer netjes gedaan . Uitleg over toestel was uitgebreid . Bij de offerte hadden we reeds een goed gevoel . Die persoon was allesbehalve opdringerig, wilde niet , zoals zovelen , de duurdere aansmeren . Wij vermoeden dat prijs kwaliteit ok is maar dat zullen we pas in de toekomst moeten ondervinden . Al bij al een zeer positieve ervaring en wanneer we zouden beslissen om er ergens nog 1 te hangen , gaan we zeker terug naar hen .
Filip Smits
2 maanden geleden
Onze airco was aan vervanging toe. Na opzoekingen Vosco Cooling gevonden en na een goed en duidelijk gesprek met Kurt besloten we om een nieuwe installatie te laten plaatsen. We zijn dan ook super tevreden met de plaatsing van de nieuwe installatie met 1 buitenunit en 3 binnenunits, nu is alles perfect afgewerkt, een groot verschil met de vorige... Deze mannen kennen echt wel hun vak. Bedankt Philippe & Kurt!
Clement Reel-terrijn
7 maanden geleden
Ben je op zoek naar een betrouwbare firma met persoonlijke aanpak voor een correcte prijs, zonder bijkomende kosten? Zoek niet verder! Zelf heb ik hen ook gevonden door online opzoekwerk en de reviews liegen er niet om! Philippe en Kurt staan als zaakvoerders zelf in voor de installatie. Tamara zorgt voor een perfect open communicatie en reageert snel! Ze nemen vooraf de tijd om met u rond de tafel te gaan zitten, alles duidelijk uit te leggen en te luisteren naar uw wensen. Deze firma is zeer flexibel bij onverwachte omstandigheden zowel ter plaatse als in de planning. Ik zou hen dan via deze weg ook nog eens graag bedanken voor de aangename samenwerking en ik kan het iedereen aanraden! Dankzij hen zitten wij er warm in met de feestdagen.
jelle Vannuffelen
een maand geleden
Ik heb op internet rond gespeurd naar een installateur in de buurt van Brasschaat. Dan ben ik op deze firma terecht gekomen en heb om een offerte gevraagd en er is binnen de kortste keren een bezoek geweest en er is een offerte gemaakt. Er werd een planning opgemaakt en die werd gevolgd tot in de puntjes. De mannen zijn langs gekomen en zijn aan de installatie begonnen, hebben alles netjes gedaan en hebben ook alles netjes achtergelaten. Dan is er nog een operatie in de elektriciteitskast geweest en die is ook zeer goed verlopen. Wij zijn heel blij met wat hier afgeleverd is. Dat kan je niet altijd zeggen van veel andere bedrijven! Keep up the good work!
Ronald Degenaers
4 maanden geleden
Van begin tot einde heel goed ‘gesoigneerd’ geweest bij Vosco: duidelijke afspraken, begrijpelijke uitleg en verzorgde installatie. We hebben deze zomer veel gehad aan de airco en raden iedereen aan om met Vosco te werken!
Nicolaas Van Uffelen
5 maanden geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie