Uw airco installateur uit Brecht!

Vosco Cooling uit Brecht is uw partner voor het plaatsen van een airconditioning.

Buiten het kopen van een airconditioning kan u ook bij ons terecht voor het jaarlijks onderhoud van u installatie. Indien u kiest voor een plaatsing of jaarlijks onderhoud komen wij ook voor herstellingen bij u langs. Wij zijn namelijk van het principe dat wanneer u uw installatie degelijk laat onderhouden dat u weinig of geen herstellingen zal tegenkomen.

Verder is er steeds een vaste garantieperiode van 2jaar die verlengt kan worden tot 3jaar bij het nemen van een onderhoudscontract, op deze manier weten wij dat de installatie verzorgt wordt en problemen worden vermeden.

Wanneer u kiest voor Vosco Cooling uit Brecht dan kiest u een Daikin dealer met een hart voor de zaak. Philippe of Kurt komen bij u langs voor de opmaak van een offerte die ter plaatsen wordt opgemaakt. Na de offerte kom je bij Tamara terecht die netjes zorgt voor een voorschot factuur, bestellingen, plaatsingsdatum afspreken, ed. 

Na de installatie van uw airco wordt er een eindfactuur opgemaakt en de vraag voor het schrijven van een google review, hierdoor kunnen nieuwe klanten meer vertrouwen krijgen in onze werking. U helpt ons er dan ook zeer mee door het schrijven van een review. 

Vosco Cooling is in 2013 opgestart en is intussen doorgegroeid tot een kleine onderneming. Wij plaatsen airconditioning systemen in de ruime regio Brecht/ Sint-Job.

Wil je graag met ons samenwerken bij het aankopen van een airconditioning aarzel dan niet en maak eenvoudig een afspraak online!

Tot binnenkort  👋

Onze diensten

  • Airconditioning / warmtepompen

Het Vosco Cooling bv team

Philippe Vos

Zaakvoerder, technieker

Tamara Van Jole

Administratie

Kurt Mannens

Zaakvoerder, technieker

Karel de Meester

Technieker

Enkele recente werken

Vosco Cooling bv is gevestigd in Brecht, en bedient enkel klanten in Provincie Antwerpen.

29 Kromvenlaan, 2960 Brecht

Contactformulier

Contacteer Vosco Cooling bv


plaatsbezoek inplannen
Al van bij het begin kregen we een zeer professioneel advies, niet altijd zo eenvoudig voor een AC installatie in een 17de eeuw huis. Philippe koos zeker niet voor de duurste optie maar hield goed rekening met de hoge eisen wat betreft niet zichtbare montage in onze woning. De plaatsing liep zeer vlot en professioneel en zelfs tijdes de montage werd de best mogelijke oplossing gekozen. Nadien nog een goede instructie en hulp bij de installatie van de app op de gsm. Warm aanbevolen, een plezier om mee samen te werken.
Luc Borgions
in de afgelopen week
Goede, duidelijke info op voorhand. Correcte, duidelijke prijzen zonder verassingen achteraf. Snelle en verzorgde installatie. En heel vriendelijk, bekwaam personeel! Zeker aan te raden!
Frederik Joossens
2 weken geleden
Kurt, Philippe & Karel, bedankt de vakkundige plaatsing en gedetailleerde afwerking. Eindelijk nog eens vakmensen die de keuze van de klant respecteren, mee nadenken naar de beste oplossing en zorgen voor een piekfijne afwerking. Zal jullie dan ook ten zeerste aanraden bij iedereen die van jullie diensten willen gebruik maken. Zéééér tevreden, bedankt! Grts.
Tom Taeymans
een maand geleden
Fam Raats, wij zijn zeer tevreden van vosco cooling ze werken efficiënt en zeer proper.Ze hebben bij ons een airco installatie en elektrisch vuur geplaatst. Wij raden dan ook deze firma aan als U in de toekomst een airco zou plaatsen.
Luc Steingueldoir
een maand geleden
Wij zijn echt enorm tevreden van het werk van Kurt, Philippe en de ondersteuning van Tamara! We hebben voor Vosco Cooling gekozen om in ons nieuwe appartement een lucht-lucht warmtepomp te laten installeren. Tijdens het eerste bezoek kregen we alle nodige uitleg. Daarna kregen we snel een scherpe offerte. Wij kozen voor een optie waarbij ikzelf een deel van de voorbereidende werken voor mijn rekening nam. Ook toen bij installatie bleek dat ze nog iets meer werk hadden dan verwacht, hebben ze daar geen probleem van gemaakt, alles behalve! Ze komen elke afspraak na, zijn altijd beschikbaar voor vragen (zowel telefonisch als via mail) en hebben schitterend werk afgeleverd. Bedankt voor ons warme (en in de zomer koele) thuis!
Jeroen Visser
3 maanden geleden
Airco Kopen

Jouw firma op Airco-kopen.be?

Onze website is gemaakt voor koeltechnisch bedrijven die meer zichtbaarheid willen online en in de regio. Wij geven jouw bedrijf een boost in je regio en zorgen voor kwalitatieve aanvragen. Wens je hier graag meer informatie over kan je vandaag nog een afspraak inplannen. Tot snel!

Meer informatie